Volgers

Hallo, welkom op mijn blog en ik hoop dat je met heel veel plezier geniet van alles wat ik ontwerp!

Want weet, dat het een zegen is om zo vrij met mijn hobby bezig te kunnen zijn en op deze manier,
heel veel mensen te kunnen bemoedigen!
Ik maak de kaarten niet echt op voorraad, maar altijd voor de persoon die het op dat moment nodig heeft!
Zo, kan ik door mijn kaarten heen laten zien wie God in mijn leven is!
Vandaag woensdag 27 Juni, heb ik mijn cardkit opgehaald bij Simpel Scrappen en ik heb de eerste verjaardagskaart er van gemaakt, het is weer een SUPER cardkit!
Dinsdag 25 Juni begonnen met dit verjaardagskaartje voor een jonge voorganger Hylke, die regelmatig bij ons spreekt en zingt, deze digi is bewerkt door mijn man en de sketches is van Marianne, de kaart gaat meedoen met een wedstrijd bij het forum "freubelstraatje"
Zondag 24 Juni, een geboorte kaartje gemaakt....
Zaterdag 26 Juni, samen aan de freubel met onze kleindochters en ik heb de weekend Sol gemaakt van het forum "freubelstraatje" ~ opdracht: een vierkant - driehoek en iets romd en een meisje plaatje er in verwerken..dit heb ik ervan gemaakt!
Zaterdag 23 Juni, een aparte dag, onze kleindochters komen dit weekend logeren, dat is heerlijk, we zijn vandaag naar het strand geweest en de meiskes hebben zich heerlijk vermaakt in de ruwe zee en we zijn ook pannenkoeken wezen eten, dat is ook het einde!!... enne ...het water was niet koud ..hihihihiihi... ~~~~~~ We zijn heerlijk uitgewaaid.... ~~~Kijk ons nu eens samen zitten op de grote koeienbank... ~~~~~ he he....eindelijk kunnen we aanvallen!!! ~~~Het smaakt echt heel lekker!!! ~~~~~~~Opa......opi ... ik ben moe... ~~~En natuurlijk gaan we bij oma altijd even aan de freubel ~~ mooi he! dat heb ik gemaakt voor opa met de hondjes! ~~~~~Omi kijk eens, dit heb ik voor u gemaakt!! lief he..ik heb het opgehangen in mijn kamer!
Vandaag 22 Juni, de laatste kaart gemaakt, ik kreeg met de post een cadeautje, mooi papierkitje, wat ik heb gewonnen en de kaart is gemaakt van een bruine enveloppe.
Vrijdag 22 Juni, soms heb ik iemand in gedachten en dan weet ik dat er nood is en ja ik maakte deze kaart vanmiddag voor een lief zusje uit de gemeente in Bolsward en ineens belde ze en gaf ze aan wat er was...mooi he!
Vandaag 22 Juni even het kaartje afgemaakt waar ik in het weekend mee was begonnen, ik wilde er graag vlinders op doen, maar had de pons niet mee..dus nu is hij klaar!
Vandaag 22 Juni maar weer eens een oudere digi gepakt en ingekleurd met distressmarkers..Just for you!!
Donderdag 21 Juni, we hebben een digi gehad en deze is speciaal door Shelly gemaakt voor het scrapforum: freubelstraatje en ik heb deze creatie er van gemaakt en ik heb deze tulpjes gekleurd met distress marker. Deze mooie grote tulp zit aan de binnenkant van de kaart!
Woensdag 20 Juni, wat een vreugde...ik ontdekte vanmorgen dat er 40 volgers zijn ...dit geeft in mijn hart, dat ik jullie wil verrassen met een leuke digi! Maak er maar iets leuks van!
Zaterdag 16 Juni, het hoost van de regen en ik zit heerlijk in de voortent een kaartje te maken voor iemand die even getroost moet worden...
Op Vrijdag 15 Juni is er weer een weekend Sol te maken van forum "het freubelstraatje" en wat moet er op de kaart zitten: ~~~ een grote bloem, de kleuren grijs - wit bruin en beige - lint en kant en een tekst en een rond of uitgeknipt plaatje!
Woensdag 13 Juni, deze kaart ook gemaakt van een enveloppe,is voor een heel speciaal iemand die wel een bemoediging kan gebruiken.