Volgers

Hallo, welkom op mijn blog en ik hoop dat je met heel veel plezier geniet van alles wat ik ontwerp!

Want weet, dat het een zegen is om zo vrij met mijn hobby bezig te kunnen zijn en op deze manier,
heel veel mensen te kunnen bemoedigen!
Ik maak de kaarten niet echt op voorraad, maar altijd voor de persoon die het op dat moment nodig heeft!
Zo, kan ik door mijn kaarten heen laten zien wie God in mijn leven is!
Zondag 19 Augustus - kerstkaart nummer 16 is klaar!
Feest!! Afgelopen Donderdag, ben ik weer eens naar Sonja geweest en dit keer de workshop gebruikt van een mini album met enveloppen bij "kaarten maken bij Tiets" De twee digi's heb ik van het internet afgehaald en ze zijn ingekleurd met distress markers! Met deze creatie heb ik mee gedaan met een wedstrijd bij http://scrap-freubelen.clubs.nl en ik heb daar ook een prijs mee gewonnen! Top hoor!
Zo en dit is de digi van de trouwauto!
Zaterdag 18 Augustus, het is nog stil overal en ik was wakker en ik ben ff aan de freubel geweest, dit is kerstkaart 15 geworden voor mijn projekt bij "kaarten maken bij Tiets".
Vrijdag 17 Augustus nog even door gegaan met een kerstkaart te maken voor de maand Juli, ik liep even wat achter met mijn projekt om elke maand twee kerstkaarten te maken bij de kaarten club van Tiets!
Vrijdag 17 Augustus, een kerstkaart gemaakt met de opdracht - iets met vleugels bij http://kerstkaarten.clubs.nl/
Vrijdag 17 augustus, een kaart gemaakt voor onze vriend Lou, die morgen 70 jaar wordt, hij is een actief man en fietst nog heel veel!
Donderdag 16 Augustus, even een kaartje gemaakt met de digi die we hebben gekregen van http://www.digistamps4joy.co.za/ ....bij het scrapforum "freubelstraatje"
Donderdagavond 9 Augustus heb ik weer eens een kaartje gemaakt voor de club "kaarten maken bij Tiets", de opdracht was: eind Augustus loopt de digi wedstrijd van Krista ook ten einde en nu leek het me leuk om Krista op een originele manier te bedanken voor de digi die ze heeft gemaakt speciaal voor de club, door allemaal kaartjes met 1 van haar digi's erop verwerkt op de clubhome te zetten ~~~~ http://saturated-canary.myshopify.com/collections/all ~~~~~ dus bij deze heb ik deze digi gebruikt!